Verzeker je bedrijfsauto
Al vanaf
€ 10,-
per maand
Vergelijk eenvoudig
bedrijfsautoverzekering in 5 minuten

Bedrijfsautoverzekering

Online een bedrijfsauto verzekeren? Dat kan hier direct online. Starterskorting van maar liefst 45% korting mogelijk!

De bedrijfsauto verzekering van diksdirect.nl heeft vele voordelen voor u. Zo is het mogelijk om direct met 45% korting te beginnen terwijl u nog geen schadevrije jaren heeft opgebouwd. Hier volgen nog meer voordelen:

  • Direct berekenen en online afsluiten
  • 24 uur per dag 7 dagen per week mogelijk
  • snelle schadeservice
  • lage premie
  • ook voor jonge bestuurders mogelijk
  • Extra korting op basis van uw rijbewijs
  • uitgebreide dekking
  • inclusief groene kaart

Bedrijfsauto online verzekeren

U kan een bedrijfsauto verzekeren via deze website. Daarom hebben wij ook een speciale autoverzekering voor uw bedrijfsauto. De beste voorwaarden tegen de laagste premie. Dat is ons motto. Wij zijn voor u op zoek gegaan en hebben voor uw bedrijfsauto een zeer gunstig tarief gevonden. De starterskorting kan oplopen tot wel 45% waardoor uw premievoordeel vergeleken met de meeste verzekeraars tussen de € 200,00 en de € 500,00 kan liggen.

bedrijfsautoverzekering

Extra korting bij een bedrijfsautoverzekering

Uw Rijbewijs is Geld Waard! Naast de beloning voor schadevrij rijden krijgt u ook een beloning voor elk jaar dat u uw rijbewijs heeft. Ervaring leert dat hoe meer rijervaring iemand heeft de beter die persoon gaat rijden. Hierdoor heeft de verzekeringsmaatschappij besloten u een hogere korting te geven. Waar de meeste maatschappijen beginnen met 5% kunt u bij ons beginnen op 45%. Hierdoor kan de premie voor uw bedrijfsauto behoorlijk lager uitvallen.

Test voor u zelf en sta versteld.Vergelijk nu online de premie voor de autoverzekering van uw bedrijfsauto en zie met eigen ogen hoeveel premie u kunt besparen. Wij zorgen ervoor dat u nieuwe premie niet zo hoog zat uitvallen. De verzekering is direct af te sluiten zodat u direct van het premie voordeel kan genieten. Wacht daarom niet langer en maak de berekening. In minder dan 3 minuten heeft u het resultaat op uw scherm en kunt u met eigen ogen zien hoeveel u kunt besparen op de autoverzekering van uw bestelauto of bedrijfsauto.

Geen schadevrije jaren. En nu?

Wanneer u geen schadevrije jaren kunt overhandigen dan is het toch mogelijk om een hoge korting te krijgen voor uw bedrijfsauto verzekering. Mocht u wel een royementsverklaring hebben stuur deze dan in want onze verzekeringsmaatschappijen nemen de door u opgebouwde schadevrije jaren allemaal over. Wanneer u dit niet zou doen dan bent u deze jaren na 1 jaar kwijt. Een royementsverklaring is namelijk maar 1 jaar geldig.

bedrijfsautoverzekering